Meld je aan!

Vul onderstaand aanmeldformulier in. Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen krijgt u van ons bericht per e-mail en wordt u verzocht het formulier af te drukken, te ondertekenen en per post of gescand terug  te sturen naar de ledenadministratie. Hiermee is de aanmelding pas definitief. Uw kind wordt dan aangemeld bij de KNGU en is verzekerd tijdens activiteiten van de vereniging. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht wanneer uw kind kan starten.

De inschrijfkosten bedraagt eenmalig € 10,00 en worden geïncasseerd bij de eerste contributiebetaling.

Lestijden maandag

(Gymzaal N. de Reimsstraat)
Recreanten I 16.15 – 17.17 u.
Recreanten II 17.15 – 18.15 u.
Recreanten III 18.15 – 19.15 u.
12+ groep 19.15 – 20.45 u.

Graag 5 minuten voor aanvang les aanwezig zijn, zodat we met de presentielijst kunnen beginnen en op tijd kunnen starten met de warming-up. Alle hulp van de aanwezige ouders voor het opstellen van de toestellen is zeer welkom.