Jury

GrootMeerssen_Groepsfotos_okt_2014_Capture0013-2-Edit

Marloes Scholl

Marloes Scholl

Ik ben Marloes, geboren in 1993 en ik woon in Maastricht. Ik woon nu ongeveer 2 jaar op kamers hier. Door de weeks studeer ik fysiotherapie in Heerlen, ik zit in het tweede jaar van de opleiding en volg deze nog altijd met plezier. In het weekend en de rest van mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Om wat extra geld te verdienen werk ik bij een restaurantje.

Naast het werken en de andere bezigheden turn ik zelf bij de damesselectie. Ik zou eigenlijk op maandag en woensdag moeten trainen, maar op maandag heb ik soms tot laat les. Dan lukt het helaas niet altijd om op tijd op de training te zijn.

Ik ben rond mijn 6e begonnen met turnen in Maastricht. Rond mijn 13de vond ik het wel genoeg geweest en gingen mijn interesses uit naar andere sporten. Ik heb toen ongeveer 2 jaar getennist maar ik merkte dat ik het turnen toch wel erg miste. Ik ben toen weer terug gegaan naar de turnvereniging in Maastricht waar ik nog een aantal jaren heb getraind in de wedstrijdgroep. Helaas werd de club daar steeds kleiner en waren Manon en ik op gegeven moment de enige senioren. In 2012 hebben Manon en ik samen besloten om een andere vereniging uit te zoeken en zo doende kwamen we bij SV Groot Meerssen terecht. Hier turn ik nu al bijna 3 jaar met heel veel plezier.

Ik heb besloten om een jurycursus te doen, omdat ik door mijn studie niet meer zo vaak kan trainen. Zo kan ik namelijk toch nog bezig zijn met turnen. Afgelopen oktober/november heb ik de cursus TD 1 gevolgd en in januari ben ik hiervoor geslaagd. Sindsdien heb ik al een paar keer wedstrijden gejureerd. De eerste keer was meteen op de halve finale LK. Ik vond het best spannend, want ik had bij de cursus alleen aan de hand van filmpjes gejureerd. Die filmpjes kun je vertragen of op pauze zetten, in het echt kan dat helaas niet… Ik mocht vloer jureren. Bij de eerste 3 meisjes had ik geen idee van wat ik nou daadwerkelijk had gezien en ik had amper wat op papier opgeschreven. Ik raakte dus lichtelijk in paniek, bang dat dit niks voor mij was en dat ik maar beter iemand anders kon laten jureren. Door een paar keer te oefenen en het op te bouwen (eerst alleen de aftrekken opschrijven en later de symbolen van de onderdelen erbij) ging het steeds beter. Ik begon er ook echt veel plezier in te krijgen. Ik heb toen de hele dag gejureerd en aan het eind van de dag had ik het helemaal onder de knie. Ik mocht daarna nog tijdens de clubkampioenschappen en het LK jureren. Het jureren bevalt me zo goed, dat ik besloot om in mei de vervolgcursus, TD2, te volgen. Deze heb ik ook gehaald en nu mag ik meer niveaus jureren.

Marjon Lemeer

Marjon Lemeer

Mijn naam is Marjon Lemeer, ik kom uit Meerssen en ik woon nu in Maastricht. In mijn dagelijks leven werk ik fulltime als administratief medewerkster bij O-I Manufacturing Maastricht. Op mijn achtste verjaardag, 2 mei 1971, ben ik door mijn nichtje Carin meegenomen naar Sportvereniging Volharding, waar onder anderen aan gymnastiek werd gedaan. Dat is nu al meer dan 43 jaar geleden. Vele jaren later nam ik mijn nichtjes, eerst Charissa en later Celine mee naar de gymzaal om bij de recreanten van SV Groot Meerssen te gaan turnen. Ze turnden met veel plezier, helaas zijn ze dit seizoen geen lid meer. Mijn ouders zijn en waren altijd trouwe supporters. Bijna 20 jaar geleden maakte deze vereniging een doorstart en ging verder als SV Groot Meerssen. Ik heb ook meerdere jaren wedstrijden geturnd, hier in de regio. Als twaalfjarige werd ik assistent-trainster. Sinds mijn 15de jureer ik al. Ik was 18 jaar toen ik aan de opleiding tot verenigingsleidster/trainster begon en 1,5 jaar later mocht ik alleen les gaan geven. Ongeveer 15 jaar geleden nam ik ook plaats in het bestuur en daar bekleed ik de functie van wedstrijdsecretaris. Ik was en ben dus altijd ontzettend in de weer met het turnen. Ik geniet ontzettend van het lesgeven, begeleiden, jureren en mijn bestuursfunctie. Alles wat we daarmee samen bereiken geeft mij een heel voldaan gevoel.

Kim van Weersch

Kim van Weersch

Nicole Boden- Last

Nicole Boden- Last

Mijn naam is Nicole Boden. Ik ben in 1981 geboren als Nicole Last in Meerssen en inmiddels al ruim 5 jaar getrouwd met Jordi Boden. We wonen in Maastricht samen met onze prachtige dochter Vienne (zij is in april 2013 geboren). In het dagelijks leven werk ik als belastingadviseur bij EY (Ernst & Young) in Eindhoven waar ik me bezig houdt met advies over belastingen voor werknemers van bedrijven die buiten Nederland gaan werken of juist vanuit het buitenland in Nederland komen werken. Ik ben in 1995 lid geworden van de toen net opgerichte vereniging SV Groot Meerssen. Ik herinner me ons eerste clubpakje in lycra zwart, groen en paars nog als de dag van gisteren. Jarenlang heb ik met veel plezier zelf geturnd in de wedstrijdgroep samen met mijn zusje en een aantal vriendinnen uit onze straat. Na mijn actieve turncarrière wilde ik graag iets blijven betekenen voor de vereniging. Ik heb mijn assistent niveau 2 diploma gehaald en heb een tijd lang lesgegeven in verschillende groepen. In diezelfde periode heb ik ook mijn jurybrevet gehaald en tot op heden jureer ik nog steeds KNGU wedstrijden waar onze turnsters aan deelnemen en uiteraard ook wedstrijden die de vereniging zelf organiseert. Sinds 2007 ben ik bestuurslid van SV Groot Meerssen. Eerst als algemeen bestuurslid en sinds twee jaar als coördinator technische zaken. Dit houdt in dat ik als schakel functioneer tussen het bestuur en de technische leiding. Op deze manier blijf ik me met veel plezier en passie inzetten voor onze mooie club.

Christel Bouwens Frings

Christel Bouwens Frings

Ik ben Christel Bouwens Frings, geboren in 1984 en al sinds kleuter lid van allereerst SV Volharding en daarna SV Groot Meerssen, waar ik met trots lidnummer 1 heb. Ik woon samen met mijn vriend Carlo en hond Baco in Itteren, Maastricht. In april 2015 zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Lyvia.
Na het afronden van de HEAO, richting bedrijfseconomie, wilde ik gaan werken. Momenteel werk ik bij Mitsubishi Motors Europe als Sr. Accounting Specialist. Daarnaast ben ik gestart met de masteropleiding aan de Open Universiteit. Echter staat deze nu even op een laag pitje.
De binding met de vereniging en het bestuur heb ik altijd met mijn vader gedeeld. Hij was de oprichter van SV Groot Meerssen en is recentelijk benoemd tot erevoorzitter, waarvan ik de oorkonde in ontvangst heb mogen nemen. Mede door hem voel ik me nog steeds erg betrokken. Ik ben, naast jurylid en nadat ik actief heb geholpen als assistent trainster, in 2010 gestart binnen het bestuur als penningmeester. Dit stokje heb ik begin van het jaar overgedragen. Op dit moment ondersteun ik vanuit het bestuur de activiteiten- en sponsorcommissie.