Communicatie en P.R. Commissie

De communicatie en P.R. Commissie steekt haar handen uit de mouwen om SV Groot Meerssen te promoten. Maar wie zijn die dames en die heren eigenlijk? Hoogste tijd om ons voor te stellen!

Natascha Waeyen

Moeder van Chris en Robin Close. Ik ben beeldend kunstenaar en ik werk parttime bij Vodafone. Thuis ben ik vaak in mijn atelier te vinden. Ik vind het fijn om mijn creativiteit in te zetten voor de vereniging, daarom ben ik sinds december 2013 lid van de communicatie en P.R. Commissie (voorheen websitecommissie). Mijn inzet bij deze commissie, stelt me in de gelegenheid om iets te doen voor alle leden van de club. Samen met de anderen maken we een mooie website en Facebook pagina. Zo zorgen we ervoor dat SV Groot Meerssen goed op de kaart staat. Iedereen draagt zijn steentje bij. Ik schrijf bijvoorbeeld graag stukjes over de vereniging en haar leden. Waarschijnlijk kom je me wel eens tegen met mijn kladblok en een pen en dan stel ik je een paar vragen. Sinds 2015 maak ik ook deel uit van de stip-commissie. Die commissie organiseert namens SV Groot Meerssen en met hulp van heel veel vrijwilligers de finale van het LK 2016 en 2017. Dat geeft een echt verenigingsgevoel.

Eefje van Hombergh

Ik ben Eefje van Hombergh, 45 jaar, getrouwd, heb twee dochters van 6 en woon in Maastricht. Mijn meiden turnen sinds dit schoojaar bij Groot Meerssen en hebben het er erg naar hun zin. Ik heb vroeger zelf ook geturnd toen in nog in Tilburg woonde.

In het dagelijks leven werk ik voor Make-A-Wish Nederland, een stichting die wensvervullingen doet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie in Limburg. Dat doe ik met veel plezier en omdat het betekenisvol werk is, geeft het veel voldoening. Hiervoor heb ik jarenlang op de communicatieafdeling van de Efteling gewerkt. Ook heb ik op de media-afdeling gewerkt waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de productie van de tv-serie en bioscoopfilm Sprookjesboom. Inmiddels ben ik bezig met een nieuwe animatieserie voor kinderen. Ik ben productiemanager, dus verantwoordelijk voor het samenbrengen van de juiste mensen en aansturen van het hele proces van idee tot gereed product. Het creëren van zoiets nieuws vind ik ontzettend leuk om te doen.

Toen SV Groot Meerssen vrijwilligers vroeg voor het LK, heb ik mij aangemeld ter ondersteuning van de PR-commissie. Samen met Natascha heb ik best wat publiciteit voor elkaar kunnen boksen. En omdat het zo prettig samenwerken was, heb ik besloten nog even aan te blijven. En toen turnden ze bij Groot Meerssen nog lang en gelukkig….

Felix Kortrijk

Vader van Michelle. Ik heb een fotostudio: “Shortrich”. De naam van mijn fotostudio is een woordgrapje, namelijk een wel heel letterlijke vertaling van mijn achternaam. Ik woon in Maastricht en fotografeer al sinds de tijd dat je helemaal nog niet kon kiezen tussen analoog en digitaal. Ik heb me toegelegd op commerciële- en evenementen-fotografie. Denk aan afbeeldingen voor brochures of website variërend van “directieportret” via “op de werkvloer” tot en met “eindproduct bij de klant”. Mijn stijl en aanpak is eerlijk, recht-door-zee en ongekunsteld. Natuurlijk kon het niet laten om Michelle en haar “collega’s” ook zo af en toe te fotograferen; sinds haar start bij SV Groot Meerssen (2008 alweer) heb ik dan ook diverse leuke actieplaatjes mogen maken. Sinds januari 2014 maak ik deel uit van de websitecommissie (inmiddels Communicatie en PR commissie) en doe daar mijn best om beeldmateriaal te bieden dat goed samengaat met de wedstrijdverslagen, interviews en andere leuke stukjes tekst die er gemaakt worden door de andere leden.Via mijn Facebook en google+ pagina laat ik regelmatig zien waar ik mee bezig ben

Zelf bijdragen, wat zijn de mogelijkheden?

We zijn als club een weg ingeslagen. Voor onze communicatie willen we gebruik maken van de vele technologische middelen die ons tegenwoordig ter beschikking staan. Zo hebben we een paar seizoenen geleden deze (nieuwe) website in gebruik genomen. Met dank aan Fransz Loth, die ons nog steeds ondersteund met technologische oplossingen. Deze biedt de club meer mogelijkheden om jullie, de leden, te bereiken, maar is ook naar buiten toe representatief voor de club. Daarnaast zijn we van de papieren nieuwsbrief overgestapt naar een emailnieuwsbrief. Verder is vorig jaar met groot succes onze Facebook pagina gelanceerd. Via die pagina worden ook de actualiteiten gebracht. Twitter wordt voornamelijk ingezet bij de wedstrijden om bijvoorbeeld snel een mooie prestatie of een score door te geven. Als vereniging hechten we veel waarde aan de input van onze leden. Dus heb je schrijversaspiraties of wil je op een andere manier een bijdrage leveren (ook al is het eenmalig), dan juichen wij dat van harte toe. Dus mail je foto’s, teksten, ideeën en/of suggesties, vragen, opmerkingen, tips naar: communicatiepr@svgrootmeerssen.nl. Like ons op facebook, twitter tijdens wedstrijden en bezoek onze website. Dikke kans dat je jezelf nu of in de toekomst ook tegenkomt. De website is van ons allemaal. Tot ziens! Eefje, Natascha en Felix.