Bestuur

Anouk Persoon

Anouk Persoon

Hallo, ik ben Anouk Persoon –Braeken. Als jong meisje ben ik begonnen met turnen. Toen nog bij de verenging Volharding Meerssen. En dit heb ik nog best lang volgehouden. Want turnen betekent; hard trainen om iets nieuws te leren. Ik heb altijd met veel plezier geturnd. En zeker de trainingen vond ik altijd leuk. Tijdens de wedstrijden was ik altijd wel wat zenuwachtig.

Als tiener ben ik begonnen met lesgeven. Ik vond het turnen zo leuk dat ik Marjon heb gevraagd of ik ook mocht komen helpen met lesgeven. En zo is het toen begonnen. En later ben ik toen met Birgit begonnen met lesgeven aan de wedstrijdgroep. Ik heb ook in Schimmert geturnd. Daar hadden ze toen de mogelijkheid om meer te trainen. Ook heb ik daar lesgegeven. In die tijd was ik alle dagen in de gymzaal. In Meerssen lesgeven aan de recreanten en wedstrijd groep. En in Schimmert zelf trainen en lesgeven.

Toen ik later een vaste baan als juffrouw op de Tovercirkel in Heerlen kreeg, heb ik ervoor gekozen om alleen nog maar in Meerssen les te geven. En dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het nog steeds mooi om te zien dat onze meiden zoveel plezier in het turnen hebben en terecht trots op zichzelf zijn als ze weer iets nieuws geleerd hebben. Op elk niveau! Ik ben ook moeder van drie kinderen: Maud, Milou en Lars. Beide meiden zijn als kleuter begonnen bij Gerda. Milou heeft een jaar later gekozen voor voetbal. En Maud turnt nog steeds bij onze vereniging. Sinds kort is ze juniorassistent.

Marjon Lemeer

Marjon Lemeer

Mijn naam is Marjon Lemeer, ik kom uit Meerssen en ik woon nu in Maastricht. In mijn dagelijks leven werk ik fulltime als administratief medewerkster bij O-I Manufacturing Maastricht. Op mijn achtste verjaardag, 2 mei 1971, ben ik door mijn nichtje Carin meegenomen naar Sportvereniging Volharding, waar onder anderen aan gymnastiek werd gedaan. Dat is nu al meer dan 43 jaar geleden. Vele jaren later nam ik mijn nichtjes, eerst Charissa en later Celine mee naar de gymzaal om bij de recreanten van SV Groot Meerssen te gaan turnen. Ze turnden met veel plezier, helaas zijn ze dit seizoen geen lid meer. Mijn ouders zijn en waren altijd trouwe supporters. Bijna 20 jaar geleden maakte deze vereniging een doorstart en ging verder als SV Groot Meerssen. Ik heb ook meerdere jaren wedstrijden geturnd, hier in de regio. Als twaalfjarige werd ik assistent-trainster. Sinds mijn 15de jureer ik al. Ik was 18 jaar toen ik aan de opleiding tot verenigingsleidster/trainster begon en 1,5 jaar later mocht ik alleen les gaan geven. Ongeveer 15 jaar geleden nam ik ook plaats in het bestuur en daar bekleed ik de functie van wedstrijdsecretaris. Ik was en ben dus altijd ontzettend in de weer met het turnen. Ik geniet ontzettend van het lesgeven, begeleiden, jureren en mijn bestuursfunctie. Alles wat we daarmee samen bereiken geeft mij een heel voldaan gevoel.

Jordi Boden

Jordi Boden

Mijn naam is Jordi Boden (1977). Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Ik woon samen met mijn vrouw Nicole (ook al jaren betrokken bij SV Groot Meerssen) en onze geweldige dochter Vienne in Maastricht. Ik werk als accountant bij een lokaal accountants en belastingadvieskantoor in Maastricht. Naast mijn baan volg ik een opleiding tot belastingadviseur, om mijn werkgebied te verruimen. Mijn vrouw Nicole heeft me kunnen enthousiasmeren voor een functie binnen het bestuur van SV Groot Meerssen. Aangezien zij al jarenlang als turnster, assistent trainster en jurylid betrokken is bij de vereniging ben ik ook vaak als vrijwilliger ingezet bij wedstrijden en andere activiteiten van de vereniging, Toen Christel Frings in 2013 aangaf haar functie als penningmeester te willen overdragen heb ik dan ook in overleg met Nicole en de overige bestuursleden besloten om deze functie te gaan vervullen. Ik ben in deze rol verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging, onder andere het (uit)betalen van facturen en ingediende declaraties, het beheren van de financiële administratie zoals bank en kas, het opstellen van de jaarlijkse begroting en het financiële jaarverslag aan het einde van het boekjaar. Op deze manier draag ik graag mijn steentje bij aan een (financieel) gezonde en mooie vereniging.

Sandra Walthie

Sandra Walthie

Ik ben Sandra Walthie, geboren in 1973, getrouwd met Roland en moeder van Jordy & Priscilla, wij hebben ook 2 chihuahua´s genaamd Sjoke en Sjerke. Ik werk sinds 2005, 3 dagen per week bij Houx Digiprint, dat is een Drukkerij/Printcentrum.

Priscilla turnt in de wedstrijdgroep en traint dus meerdere keren per week, daarom leek het mij leuk om me actief in te zetten voor SV Groot Meerssen. Een aantal jaren geleden vroeg Marjon Lemeer of ik deel wilde uitmaken van de  activiteitencommissie, dit heb ik toen een aantal seizoenen gedaan. Inmiddels is deze commissie geheel vernieuwd en deze mensen organiseren nu de bestaande en nieuwe activiteiten met veel enthousiasme.

Ik doe de ledenadministratie sinds het seizoen 2014-2015. Vanaf  seizoen 2015-2016 ben ik ook verantwoordelijk voor het innen van de contributie. Onlangs zag ik dat de vacature voor secretaris nog open stond. Ik dacht: “Het kan toch niet zo zijn dat de club zonder secretaris zit!”  En hoe meer ik erover nadacht had ik zoiets van: “Dit is iets heel nieuws voor mij en  ik wil daar wel voor gaan.” En zo geschiedde….

Nicole Boden- Last

Nicole Boden- Last

Mijn naam is Nicole Boden. Ik ben in 1981 geboren als Nicole Last in Meerssen en inmiddels al ruim 5 jaar getrouwd met Jordi Boden. We wonen in Maastricht samen met onze prachtige dochter Vienne (zij is in april 2013 geboren). In het dagelijks leven werk ik als belastingadviseur bij EY (Ernst & Young) in Eindhoven waar ik me bezig houdt met advies over belastingen voor werknemers van bedrijven die buiten Nederland gaan werken of juist vanuit het buitenland in Nederland komen werken. Ik ben in 1995 lid geworden van de toen net opgerichte vereniging SV Groot Meerssen. Ik herinner me ons eerste clubpakje in lycra zwart, groen en paars nog als de dag van gisteren. Jarenlang heb ik met veel plezier zelf geturnd in de wedstrijdgroep samen met mijn zusje en een aantal vriendinnen uit onze straat. Na mijn actieve turncarrière wilde ik graag iets blijven betekenen voor de vereniging. Ik heb mijn assistent niveau 2 diploma gehaald en heb een tijd lang lesgegeven in verschillende groepen. In diezelfde periode heb ik ook mijn jurybrevet gehaald en tot op heden jureer ik nog steeds KNGU wedstrijden waar onze turnsters aan deelnemen en uiteraard ook wedstrijden die de vereniging zelf organiseert. Sinds 2007 ben ik bestuurslid van SV Groot Meerssen. Eerst als algemeen bestuurslid en sinds twee jaar als coördinator technische zaken. Dit houdt in dat ik als schakel functioneer tussen het bestuur en de technische leiding. Op deze manier blijf ik me met veel plezier en passie inzetten voor onze mooie club.