Technische staf

GrootMeerssen_Groepsfotos_okt_2014_Capture0084-Edit
Technische leiding

Turnen
Gerda Bakker
Marjon Lemeer
Anouk Persoon-Braeken
Birgit Willems
Jade Hartgring
Kim van Weersch
Desiree Penders
Maikel Debats

Volleybalgroep
Jacques Willems

Birgit Willems

Birgit Willems

Ik ben Birgit Willems en woon in de Gasthuisstraat in Meerssen. Ik werk al meer dan 35 jaar bij ’n bank en m’n grote hobby is turnen. Zelf heb ik altijd in Maastricht geturnd vanaf m’n achtste. Ik geef al meer dan 40 jaar les, waarvan al bijna 24 jaar bij Meerssen, vanaf de tijd dat mijn dochter Jacky bij het kleutergym ging. Samen met Anouk Persoon hebben we de wedstrijdgroep toen weer opnieuw opgezet. Ik geef met heel veel plezier les, het is zo leuk om met zo’n enthousiaste meiden te mogen werken.

Anouk Persoon

Anouk Persoon

Hallo, ik ben Anouk Persoon –Braeken. Als jong meisje ben ik begonnen met turnen. Toen nog bij de verenging Volharding Meerssen. En dit heb ik nog best lang volgehouden. Want turnen betekent; hard trainen om iets nieuws te leren. Ik heb altijd met veel plezier geturnd. En zeker de trainingen vond ik altijd leuk. Tijdens de wedstrijden was ik altijd wel wat zenuwachtig.

Als tiener ben ik begonnen met lesgeven. Ik vond het turnen zo leuk dat ik Marjon heb gevraagd of ik ook mocht komen helpen met lesgeven. En zo is het toen begonnen. En later ben ik toen met Birgit begonnen met lesgeven aan de wedstrijdgroep. Ik heb ook in Schimmert geturnd. Daar hadden ze toen de mogelijkheid om meer te trainen. Ook heb ik daar lesgegeven. In die tijd was ik alle dagen in de gymzaal. In Meerssen lesgeven aan de recreanten en wedstrijd groep. En in Schimmert zelf trainen en lesgeven.

Toen ik later een vaste baan als juffrouw op de Tovercirkel in Heerlen kreeg, heb ik ervoor gekozen om alleen nog maar in Meerssen les te geven. En dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het nog steeds mooi om te zien dat onze meiden zoveel plezier in het turnen hebben en terecht trots op zichzelf zijn als ze weer iets nieuws geleerd hebben. Op elk niveau! Ik ben ook moeder van drie kinderen: Maud, Milou en Lars. Beide meiden zijn als kleuter begonnen bij Gerda. Milou heeft een jaar later gekozen voor voetbal. En Maud turnt nog steeds bij onze vereniging. Sinds kort is ze juniorassistent.

Gerda Bakker

Gerda Bakker

Ik ben Gerda Bakker, moeder van Nynke, Iris en Zoë Breibach, getrouwd met Mark Breibach en we wonen in Veldwezelt. Met Rijwielhuis Breibach sponsoren wij ook de vereniging SV Groot Meerssen. Naast moeder ben ik trainster bij de recreanten groepen en selectie groepen. Ik werk ook nog 20 uur bij het Bonnefanten museum in Maastricht op de administratie.

Ongeveer van mijn vijfde tot mijn 25ste jaar heb ik zelf geturnd in Drachten. Op een gegeven moment kreeg ik training van mijn eigen vriendin die het ALO had gedaan. Rond mijn 23ste ben ik haar gaan assisteren. Dat vond ik zo leuk dat ik besloten heb om de cursus verenigingsleidster te volgen, zodat ik zelf voor de groep mocht staan.

Mijn man komt uit Maastricht, daarom hebben we besloten om in de buurt van Maastricht te gaan wonen. Helaas moest ik daar wel mijn vereniging voor verlaten. Gelukkig heb ik in Meerssen weer een leuke vereniging gevonden, alle drie dochters turnen er zelfs. Mijn droom: samen met SV Groot Meerssen een eigen turnhal.

Maikel Xavier

Maikel Xavier

Jade Hartgring

Jacques Willems

Jacques Willems

Ik ben Jacques Willems en woon al sinds mijn geboorte in Meerssen. Sinds 2012 train ik de volleybalgroep van SV Groot Meerssen. In de jaren 70 was ik ruim 17 jaar speler, daarnaast vervulde ik de functie van scheidsrechter, trainer en secretaris bij de volleybalvereniging Volharding uit Meerssen. Naast volleybal speel ik ook al ruim 30 jaar badminton en vervul ik thans de functie van secretaris van BC Smash 69. Ik geniet nog steeds van beide sporten en hoop ze beiden nog lang te kunnen uitoefenen.

Marjon Lemeer

Marjon Lemeer

Mijn naam is Marjon Lemeer, ik kom uit Meerssen en ik woon nu in Maastricht. In mijn dagelijks leven werk ik fulltime als administratief medewerkster bij O-I Manufacturing Maastricht. Op mijn achtste verjaardag, 2 mei 1971, ben ik door mijn nichtje Carin meegenomen naar Sportvereniging Volharding, waar onder anderen aan gymnastiek werd gedaan. Dat is nu al meer dan 43 jaar geleden. Vele jaren later nam ik mijn nichtjes, eerst Charissa en later Celine mee naar de gymzaal om bij de recreanten van SV Groot Meerssen te gaan turnen. Ze turnden met veel plezier, helaas zijn ze dit seizoen geen lid meer. Mijn ouders zijn en waren altijd trouwe supporters. Bijna 20 jaar geleden maakte deze vereniging een doorstart en ging verder als SV Groot Meerssen. Ik heb ook meerdere jaren wedstrijden geturnd, hier in de regio. Als twaalfjarige werd ik assistent-trainster. Sinds mijn 15de jureer ik al. Ik was 18 jaar toen ik aan de opleiding tot verenigingsleidster/trainster begon en 1,5 jaar later mocht ik alleen les gaan geven. Ongeveer 15 jaar geleden nam ik ook plaats in het bestuur en daar bekleed ik de functie van wedstrijdsecretaris. Ik was en ben dus altijd ontzettend in de weer met het turnen. Ik geniet ontzettend van het lesgeven, begeleiden, jureren en mijn bestuursfunctie. Alles wat we daarmee samen bereiken geeft mij een heel voldaan gevoel.

Desiree Penders

Desiree Penders

Ik ben Desiree Penders en maak deel uit van de communicatie P.R. groep. In het dagelijks leven sta ik voor de klas en ben ik voor de kinderen van het basisonderwijs juffrouw Desiree.

Sinds 2001 ben ik lid van SV Groot Meerssen, 13 jaar lang heb ik met veel passie geturnd. Sinds 2008 geef ik training als assistent, in dit jaar heb ik mijn certificaat niveau 2 behaald. In oktober 2014 ben ik gestart aan de opleiding niveau 3/ gymbevoegdheid blok 2 en 3, in juli 2015 hoop ik dit af te sluiten en dan les kan geven als trainster.

Sinds een aantal jaren help ik in de club rondom het gebeuren van de website. In 2013 is er het een en ander veranderd. De rol die ik heb binnen de communicatie P.R. groep is voornamelijk het gebeuren rondom de wedstrijdverslagen en foto’s. Daarnaast beheer ik onder andere de Facebook pagina en brainstorm samen met de andere communicatie en P.R. Commissieleden over onderwerpen en content dat er in het licht kan worden gezet.

 

Kim van Weersch

Kim van Weersch

Assistenten Junior en niveau 1 en 2

Assistenten

Recreanten I*:       Avesta, Maud, Jana, Chloe en Nouri
Recreanten II*:     Avesta, Evi, Jana en Chloe
Recreanten III:    Chris, Iris
Selectiegroep A:  Tessa
Selectiegroep B: Annemieke
Selectiegroep C: Esther, Kim H, Nynke, Priscilla, Tessa
Zaterdaggroep: Annemieke

*Chloe en Jana wisselen elkaar om de week af. Rachelle en Robin vallen af en toe in.

Nouri Boumans

Nouri Boumans

Ik ben Nouri, ik ben geboren in 2002 en ik woon in Amby. Ik zit in de derde klas van het VWO op het Stella Maris college. Toen ik 6 was begon ik met turnen op een andere club. Op mijn 12e ben ik overgestapt naar SV Groot Meerssen. Eerst turnde ik in de A selectie, maar nu turn ik in de B selectie op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Ik turn nu 9 jaar en vind het nog steeds heel leuk. Momenteel turn in de 4e divisie. Ook geef ik op maandag les aan de recreanten 1. Dat vind ik erg leuk om te doen.

Chris Close

Chris Close

Ik ben Chris Close, geboren in 2001 en zit in de vierde klas VWO van de Bernard Lievegoed school. Ik woon in Maastricht. Dit is mijn vijfde jaar als turnster bij SV Groot Meerssen en mijn derde jaar als assistente. Mijn zusje Robin turnt ook bij SV Groot Meersen en mijn moeder, Natascha Waeyen,  zit in de websitecommissie. Ik vind het leuk om te assisteren en anderen te helpen, ook leer ik er zelf van. Het liefst sta ik bij de balk, daar kan ik de turnsters het beste helpen. Verder speel ik nog gitaar, lees ik heel graag, houd ik van skeeleren, trampolinespringen en met vriendinnen afspreken.

Nynke Breibach

Nynke Breibach

Ik ben Nynke Breibach, geboren in 2000 en turnen is een supergrote passie van mij. Ik woon in Veldwezelt en zit in Lanaken op school. Ik doe moderne: economie, 4 uur wiskunde en hoop dat nog even te kunnen volhouden. Mijn mama is trainster en mijn 2 zusjes: Iris en Zoë turnen ook allebei mijn papa sponsort deze vereniging. Ik ben al bijna 13 jaar lid van de vereniging en zal dat ook nog wel even blijven, hoop ik. Als ik niet meer kan turnen, blijf ik assistente of misschien zelfs trainster. Ik ben assistente bij de recreanten en de selectie groep. Ik doe het graag, omdat ik graag met kinderen bezig ben en er kinderen wat leer. Ik assisteer elke maandag en woensdag en ik turn ook op deze dagen. Voor de rest houd ik me bezig met de mensen om me heen en mijn huiswerk.

Iris Breibach

Iris Breibach

Ik ben Iris Breibach, geboren in 2002. Ik vind turnen een superleuke sport. Ik woon in Veldwezelt en ik zit in Lanaken op school. Ik doe moderne wetenschap en dat wil ik graag blijven doen. Ik turn al vanaf mijn 4e, op dit moment dus  al 9 jaar en ik vind het nog altijd leuk. Mijn 2 zusjes (Zoë en Nynke) turnen ook, Nynke geeft zelf ook les, mijn moeder (Gerda) is trainster en mijn vader sponsort de vereniging. Ik geef nu ongeveer 4 jaar les en vindt het nog steeds leuk. Ik gaf eerst les op woensdag maar nu ben ik een assistente op vrijdag. Ik vind lesgeven leuk omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en om ze iets bij te leren. Zelf kun je ook veel bijleren. Ik turn op maandag en woensdag en geef dus les op vrijdag. Ik kom 3 keer per week in de turnzaal en ken de route wel uit mijn hoofd. Buiten turnen hou ik mij vooral bezig met school en huiswerk want dat moet ook gebeuren. Maar er zijn ook wel leuke dingen ik speel een beetje gitaar en keyboard, en natuurlijk mijn vrienden om mij heen 🙂

Tessa Ramakers

Tessa Ramakers

Mijn naam is Tessa Ramakers, ik ben geboren in 1996 en woon in Bunde. Ik turn al vanaf mijn 6de jaar en doe dit nog altijd met veel plezier. Ik heb een zusje genaamd Evi, zij turnt al een aantal jaar, en ook zij gaat met plezier naar de trainingen. Ondanks hier en daar een blessure doe ik ook alle jaren mee aan de LK wedstrijden. Toen we de vraag kregen om assistent trainster te worden leek mij dit heel leuk om te doen. Ik, en ben ik ook de cursus gaan volgen. Momenteel ben ik assistent niveau 2 en geef ik samen met Anouk en Meggy les op vrijdag bij de onderbouw. Ik vind het altijd leuk om te gaan lesgeven en om te gaan trainen, omdat ik het gezellig vind om iedereen altijd te zien. Het assisteren vind ik leuk, omdat ik graag met kinderen bezig ben en ze iets wil leren. Buiten turnen ben ik vooral nog heel druk bezig met school, omdat ik momenteel ook in mijn examenjaar zit. Als En als ik af en toe een beetje tijd heb ga ik graag gezellig iets doen met vrienden.

Esther Zeegers

Esther Zeegers

Ik ben Esther Zeegers, ik ben geboren in 2002 en zit in de 4e klas op het Sint-maartenscollege VWO. Ik turn op dinsdag en vrijdag in de wedstrijdgroep en op vrijdag geef ik les. Ik turn nu 4 jaar bij SV Groot Meerssen en ik vind het nog steeds heel leuk.

Priscilla Walthie

Priscilla Walthie

Avesta Polad

Avesta Polad

Maud Persoon

Maud Persoon

Hallo, ik ben Maud Persoon. Als kleuter ben ik begonnen met turnen bij SV Groot Meerssen. Ik kreeg toen les van Gerda. Ik doe nu nog steeds turnen, sinds kort op maandag en op woensdag. Mijn lievelingstoestel is de balk. Omdat ik turnen zo leuk vind, ben ik gaan helpen met lesgeven. Ik doe dit op maandag bij Gerda, bij de recreanten 1. Ik vind dit leuk om te doen.

Robin Close

Robin Close

Ik ben Robin, ik ben in 2003 geboren. Ik zit nog op de basisschool, in groep 8. Dit is mijn eerste jaar als assistent, maar ik turn al vanaf mijn 4de jaar. Nu ben ik junior, 6de divisie. Eerst bij een andere club en sinds 6 jaar turn ik bij SV Grootmeersen. Het liefst help ik bij balk of vloer. Ik help ze graag met het aanleren van nieuwe dingen zoals de koprol op de balk. Soms kunnen ze het al, maar nog niet helemaal zonder hulp. Ik kan ze dan helpen, dat vind ik leuk. Mijn zus, Chris is ook assistent en turnster. Ik houd heel veel van zingen, dansen, klimmen en kletsen met vriendinnen.

Annemieke Debeij

Annemieke Debeij

Evi Ramakers

Evi Ramakers

Jana Offermans

Jana Offermans

Ik ben Jana, ik ben in 2003 geboren. Ik turn al sinds mijn zesde en ik doe het nog altijd met plezier. Ik turn altijd heel erg graag en ik vond het wel leuk om les te gaan geven. Nu ben ik assistente bij de recreanten 1 & 2. en ik turn in de categorie junior 6e divisie. Ik turn al 7 jaar in Meerssen en train op maandag en woensdag. Ik vind het heel erg leuk om de jongere kinderen nieuwe dingen te leren. Het liefste help ik bij sprong en brug. Zelf vind ik vloer en sprong het leukste. Buiten turnen ben ik heel erg druk met school bezig, maar ik vind het ook heel erg gezellig om iets leuks met vriendinnen te doen en trampoline te springen.