Activiteitencommissie

Sinds januari 2008 is er – onder leiding van Anja Lemmens – door een groepje enthousiaste en betrokken ouders van leden, een activiteitencommissie in het leven geroepen. Met als grootste doel ondersteuning te bieden aan het toenmalige bestuur, niet door het innemen van een vaste bestuursfunctie, maar door het overnemen van een aantal organisatorische taken rondom jaarlijkse activiteiten binnen de vereniging. Voorheen werden namelijk dergelijke organisatorische taken binnen het bestuur toebedeeld en moest er met een minimaal aantal bestuursleden ook de organisatie verzorgd worden voor activiteiten zoals de jaarlijkse Sinterklaasactiviteit en clubkampioenschappen met de daarbij behorende verkoop van koffie, snoep enzovoorts.

Nu ondersteunt de activiteitencommissie grotendeels bij de jaarlijkse clubkampioenschappen, gymmie/diplomaturnen, Sinterklaasactiviteit/speurtocht. De inkopen voor deze activiteiten worden gedaan, de verkoop van koffie/thee en dergelijke, het versieren van de gymzaal, Sint helpen met cadeautjes kopen, medailles uitzoeken voor de clubkampioenschappen. Het lijkt veel, maar omdat deze activiteiten jaarlijks terugkeren, ligt daarvoor een draaiboek klaar en iedereen geeft zelf aan, welke bijdrage hij/zij aan de betreffende activiteit kan en wil leveren. Vorig jaar heeft er ter introductie van de activiteitencommissie een interview plaatsgevonden met Anja Lemmens, waarin ze zichzelf en de activiteitencommissie introduceert. Op dat moment was het bestuur op zoek naar nieuwe leden voor de activiteitencommissie. Ouders van leden stoppen over het algemeen in deze commissie als het lidmaatschap van hun dochter eindigt bij de vereniging.

Het bestuur hecht veel waarde aan de hulp en ondersteuning die de activiteitencommissie biedt en daarom heeft Christel aangeboden om vanuit het bestuur tijdelijk ondersteuning te bieden binnen deze commissie en te werven naar nieuwe leden. Op dit moment bestaat de activiteitencommissie uit vijf leden, Marc Koch (vader van Ayla), Natascha Zeegers (moeder van Esther), Marjo op het Veld (moeder van Nouri), Jolanda Harms (moeder Kim) en Christel Frings (algemeen bestuurslid). De activiteitencommissie kan altijd versterkt worden door ouders/verzorgers/andere belangstellenden die met veel enthousiasme, frisse ideeën, creativiteit, helpende handen, op  één of andere manier betrokken zijn bij de vereniging van zijn/haar dochter. Als lid van de activiteitencommissie ondersteunen ze dan vanzelf het bestuur en technische staf. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met een van de leden. Alle hulp is welkom!!

Voor turnseizoen 2014/2015 staan er in 2015 tot aan de zomervakantie nog de volgende activiteiten op de planning: clubkampioenschappen, algemene ledenvergadering, koppelwedstrijd en seizoensafsluiting. We hopen jullie te verwelkomen op een van deze activiteiten!! De seizoensafsluiting zal mede in het teken staan van het 20-jarig jubileum van de vereniging. Op dit moment is de activiteitencommissie samen met het bestuur en de andere commissies aan het brainstormen om een leuke invulling te geven aan deze feestelijkheid. Veel kunnen we nu nog niet verklappen… Houd de website en facebook wel goed in de gaten!!

Marc Koch

Marc Koch

Ik ben Marc Koch en woon in Amby. Ben de vader van Ayla Koch die bij de selectiegroep turnt. Heb ook nog een zoon Damian en een vriendin. Ben pas sinds kort actief bij de activiteiten commissie. Wij verzorgen de sinterklaas viering en helpen bij de wedstrijden. Waarom ik dit doe is omdat ik het belangrijk vind dat je als ouder mee helpt binnen een vereniging. En ik vind het leuk om dingen te regelen en dan ook voor elkaar te krijgen. In mijn dagelijks leven ben ik conciërge/klusjesman.

Natascha Zeegers

Natascha Zeegers

Mijn naam is Natascha Zeegers. Ik ben geboren in 1972 en de mama van Gwen en Esther.
Esther turnt in de wedstrijdgroep. Ik woon in Maastricht met mijn man Mat, mijn twee meiden en onze lieve hond Bas. Ik werk inmiddels al weer 20 jaar in de zorg en doe dit met veel passie en plezier.

Omdat het me erg leuk leek om wat meer betrokken te zijn bij de vereniging heb ik mee aangesloten bij de activiteitencommissie. Inmiddels is dit een heel nieuw clubje geworden. Dit is een leuke groep en er is een goede samenwerking. De sinterklaasviering was een uitdaging maar ook heel leuk om te doen, en super leuk om al die vrolijke gezichtjes te zien. 65 kinderen waren er maar liefst aanwezig. Wat een opkomst. Eer van het werk, en reden temeer om er enthousiast mee door te gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, ben ik nu ook lid van de stip-commissie. Ik vind het leuk om de club  te helpen met de organisatie van een mooie LK-finale 2017 in Meersen.

Marjo op ’t Veld

Marjo op ’t Veld

Ik ben Marjo op het Veld, moeder van Nouri Boumans. Nouri traint bij de selectiegroep. Wij wonen in Amby, Maastricht. Ik werk als maatschappelijk werker voor Stichting MEE (ondersteuning voor mensen met een beperking). Sinds oktober 2014 maak ik deel uit van de activiteitencommissie. We organiseren en helpen mee bij o.a. de miniwedstrijd, de clubkampioenschappen en de sinterklaasactiviteit. Ik vind het leuk om een steentje bij te dragen aan de club waar mijn dochter met veel plezier turnt.

Christel Bouwens Frings

Christel Bouwens Frings

Ik ben Christel Bouwens Frings, geboren in 1984 en al sinds kleuter lid van allereerst SV Volharding en daarna SV Groot Meerssen, waar ik met trots lidnummer 1 heb. Ik woon samen met mijn vriend Carlo en hond Baco in Itteren, Maastricht. In april 2015 zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Lyvia.
Na het afronden van de HEAO, richting bedrijfseconomie, wilde ik gaan werken. Momenteel werk ik bij Mitsubishi Motors Europe als Sr. Accounting Specialist. Daarnaast ben ik gestart met de masteropleiding aan de Open Universiteit. Echter staat deze nu even op een laag pitje.
De binding met de vereniging en het bestuur heb ik altijd met mijn vader gedeeld. Hij was de oprichter van SV Groot Meerssen en is recentelijk benoemd tot erevoorzitter, waarvan ik de oorkonde in ontvangst heb mogen nemen. Mede door hem voel ik me nog steeds erg betrokken. Ik ben, naast jurylid en nadat ik actief heb geholpen als assistent trainster, in 2010 gestart binnen het bestuur als penningmeester. Dit stokje heb ik begin van het jaar overgedragen. Op dit moment ondersteun ik vanuit het bestuur de activiteiten- en sponsorcommissie.