Stip commissie

Wij, Simone, Annemieke, Natascha Z en Natascha W. vormen, de Stip commissie. Namens SV Groot Meerssen organiseren wij de finale van het Limburgs Kampioenschap turnen voor dames in Meerssen. Deze finale vindt plaats op 18 en 19 februari 2017 in Sporthal Marsana.

Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Naar aanleiding van het LK 2016 hebben al een aantal mensen toegezegd om ons weer te komen helpen. Top! Dit seizoen kan iedereen zich weer opgeven middels het aanmeldformulier dat wordt uitgedeeld. Het is binnenkort ook mogelijk om digitaal aan te melden via de website.

Om jullie hulp zo optimaal mogelijk te gebruiken en de rust op de wedstrijdvloer te bewaren maken we een duidelijke indeling. Jullie ontvangen een aantal weken voor het LK een overzicht van je taken. Wij zorgen voor jullie natje en droogje tijdens de periode dat je bent ingedeeld voor hulp. Bij de indeling houden we er natuurlijk rekening mee dat een aantal van onze turnsters zelf aan de wedstrijd deelnemen. Wij zorgen ervoor dat iedere turnster haar wedstrijd kan turnen en dat haar supporters naar haar wedstrijd kunnen komen kijken.

Houd de nieuwsbrieven, onze website svgrootmeerssen.nl en onze facebookpagina in de gaten. Wij houden jullie op de hoogte.

Heb je vragen over hulp of algemene vragen over het LK? Stel ze gerust, we beantwoorden ze graag. Persoonlijk of per mail lk@svgrootmeerssen.nl. Je mag ons ook bellen: 0654670299 (Natascha W).

Simone Last

Ik ben Simone Last en maak deel uit van de STIP-commissie. Ik werk fulltime als leerkracht van het Speciaal Basisonderwijs dat ik met veel plezier doe. Ik ben al een aantal jaren actief betrokken bij de vereniging. Daarvan heb ik ongeveer 12 jaar geturnd, was ik assistent-trainster, lid van de activiteitencommissie en beheerder van de ledenadministratie. Mijn moeder (Leny Last) is gestart als secretaris bij de vereniging. Dit is een beetje in de familie gebleven aangezien mijn zus, Nicole Boden, lid van het bestuur is.

Nu voor mij binnen de vereniging een klein stapje terug, maar ik heb er heel veel zin in om met de STIP-commissie een goed plan te gaan bedenken voor het organiseren van de Limburgse wedstrijden.

Natascha Zeegers

Mijn naam is Natascha Zeegers. Ik ben geboren in 1972 en de mama van Gwen en Esther.
Esther turnt in de wedstrijdgroep. Ik woon in Maastricht met mijn man Mat, mijn twee meiden en onze lieve hond Bas. Ik werk inmiddels al weer 20 jaar in de zorg en doe dit met veel passie en plezier.

Omdat het me erg leuk leek om wat meer betrokken te zijn bij de vereniging heb ik mee aangesloten bij de activiteitencommissie. Inmiddels is dit een heel nieuw clubje geworden. Dit is een leuke groep en er is een goede samenwerking. De sinterklaasviering was een uitdaging maar ook heel leuk om te doen, en super leuk om al die vrolijke gezichtjes te zien. 65 kinderen waren er maar liefst aanwezig. Wat een opkomst. Eer van het werk, en reden temeer om er enthousiast mee door te gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, ben ik nu ook lid van de stip-commissie. Ik vind het leuk om de club  te helpen met de organisatie van een mooie LK-finale 2017 in Meersen.

Annemieke Debeij

Natascha Waeyen

Moeder van Chris en Robin Close. Ik ben beeldend kunstenaar en ik werk parttime bij Vodafone. Thuis ben ik vaak in mijn atelier te vinden. Ik vind het fijn om mijn creativiteit in te zetten voor de vereniging, daarom ben ik sinds december 2013 lid van de communicatie en P.R. Commissie (voorheen websitecommissie). Mijn inzet bij deze commissie, stelt me in de gelegenheid om iets te doen voor alle leden van de club. Samen met de anderen maken we een mooie website en Facebook pagina. Zo zorgen we ervoor dat SV Groot Meerssen goed op de kaart staat. Iedereen draagt zijn steentje bij. Ik schrijf bijvoorbeeld graag stukjes over de vereniging en haar leden. Waarschijnlijk kom je me wel eens tegen met mijn kladblok en een pen en dan stel ik je een paar vragen. Sinds 2015 maak ik ook deel uit van de stip-commissie. Die commissie organiseert namens SV Groot Meerssen en met hulp van heel veel vrijwilligers de finale van het LK 2016 en 2017. Dat geeft een echt verenigingsgevoel.