Gratis sponsoren met Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SV Groot Meerssen, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Groot Meerssen ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Groot Meerssen. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wil je SV Groot Meerssen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via onze SponsorKlikspagina. Voor jou een kleine moeite, voor SV Groot Meerssen directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die SV Groot Meerssen een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Sponsorkliks-2

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Groot Meerssen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert SV Groot Meerssen hier direct van!

Ga naar onze Sponsorkliks pagina om te bestellen