feb 24 – feb 25 hele dag
Halve Finale LK @ Horn, Sporthal Hornerhof | Horn | Limburg | Nederland
Halve finale Limburgs Kampioenschappen. Organisatie: Turnclub Horn
LK meerkamp finale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus Organisatie: SSS Helden / Concordia Panningen.
LK toestelfinale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus. Organisatie: SSS Helden / Concordia Panningen.
apr 15 hele dag
Clubkampioenschappen @ Meerssen
Programma clubkampioenschappen volgt nog recreanten en wedstrijdturnsters Zoals elk jaar is het weer spannend wie er allemaal clubkampioen wordt, maar het is vooral leuk en gezellig! Vooral omdat ook iedereen mag komen kijken. Neem je[...]
LK meerkamp finale divisie 4 t/m 6 en D-niveaus Organisatie: S.V. Marathon Heerlen
feb
Halve Finale LK @ Horn, Sporthal Hornerhof
feb 24 – feb 25 hele dag

fjk_2326

Halve finale Limburgs Kampioenschappen.
Organisatie: Turnclub Horn

mrt
za
LK meerkamp finale Limburgse kampioenschappen voor 1ste t/m 3de divisie @ SV Groot Meerssen
mrt 3 hele dag

LK meerkamp finale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus
Organisatie: SSS Helden / Concordia Panningen.

mrt
zo
LK toestelfinale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus @ Sporthal Piushof
mrt 4 hele dag

LK toestelfinale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus.
Organisatie: SSS Helden / Concordia Panningen.

zo
Clubkampioenschappen @ Meerssen
apr 15 hele dag

Programma clubkampioenschappen volgt nog

recreanten en wedstrijdturnsters

Zoals elk jaar is het weer spannend wie er allemaal clubkampioen wordt, maar het is vooral leuk en gezellig! Vooral omdat ook iedereen mag komen kijken. Neem je supporters mee, dan kun je ze allemaal laten zien welke vette oefeningen je hebt geleerd. Tegen een kleine vergoeding wordt er voor koffie, thee, limonade en wat lekkers gezorgd.  Er is ook nog een tombola met superleuke prijzen. En de centjes komen weer ten goede van de club! Tot zondag allemaal!!

LK meerkamp finale divisie 4 t/m 6 en D-niveaus @ Sporthal In de Biesen
mei 26 hele dag