Agenda

LK meerkamp finale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus Organisatie: SSS Helden / Concordia Panningen.
apr 12 hele dag
Algemene ledenvergadering in Sporthal Marsana, Molenveldweg 4  6231 RX Meerssen.
apr 15 hele dag
Clubkampioenschappen @ Meerssen
Programma clubkampioenschappen volgt nog recreanten en wedstrijdturnsters Zoals elk jaar is het weer spannend wie er allemaal clubkampioen wordt, maar het is vooral leuk en gezellig! Vooral omdat ook iedereen mag komen kijken. Neem je[...]
mrt
za
LK meerkamp finale Limburgse kampioenschappen voor 1ste t/m 3de divisie @ SV Groot Meerssen
mrt 3 hele dag

LK meerkamp finale divisie 1 t/m 3 en N-niveaus
Organisatie: SSS Helden / Concordia Panningen.

do
ALV @ Sporthal Marsana
apr 12 hele dag

zo
Clubkampioenschappen @ Meerssen
apr 15 hele dag

Programma clubkampioenschappen volgt nog

recreanten en wedstrijdturnsters

Zoals elk jaar is het weer spannend wie er allemaal clubkampioen wordt, maar het is vooral leuk en gezellig! Vooral omdat ook iedereen mag komen kijken. Neem je supporters mee, dan kun je ze allemaal laten zien welke vette oefeningen je hebt geleerd. Tegen een kleine vergoeding wordt er voor koffie, thee, limonade en wat lekkers gezorgd.  Er is ook nog een tombola met superleuke prijzen. En de centjes komen weer ten goede van de club! Tot zondag allemaal!!