Nog 3 weken tot het Limburgs Kampioenschap Turnen

Zijn jullie ook al aan het aftellen naar 18 en 19 februari wanneer het Limburgs Kampioenschap Turnen voor Dames weer plaatsvindt? In totaal mogen we ongeveer 350 turnsters vanaf 8 jaar uit heel Limburg ontvangen die deelnemen aan de finale van het Limburgs Kampioenschap. Anders dan vorig jaar vinden op de zaterdag ook de toestelfinales plaats voor enkele hogere niveaus. Van onze vereniging hebben zich 19 turnsters geplaatst voor het LK en zijn er nog 4 eerste reserve. Zet hem op dames!

LKT finalisten 2017

Kijk in onze agenda voor onze turnsters en het wedstrijdschema. De volledige lijst van deelnemers is binnenkort te vinden op http://zuid.kngu.nl/nl/Wedstrijden/agenda.aspx (22-01-2017 TD Lim – Halve Finale Limburgse Kampioenschappen District Zuid Horn).

We zetten met z’n allen ons beste beentje voor

De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) heeft de regels bepaald waar het LK aan moet voldoen. Aan ons opnieuw de taak om dat tot in de puntjes te regelen en de turnsters in staat te stellen optimaal te presteren. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben we een oproep geplaatst voor hulp. En deze heeft succes gehad. Wij kunnen namelijk rekenen op de inzet van zo’n 100 vrijwilligers uit eigen kring. We zijn ontzettend blij met deze massale betrokkenheid!