De weg naar de finale van het LK 2017 in Meerssen

Over twee maanden is het alwéér zover! Wéér de finale van het LK turnen in Sporthal Marsana in Meerssen op 18 en 19 februari 2017. Kunnen jullie je nog herinneren hoe geweldig het was afgelopen april, het LK 2016 in Meerssen?

Wat zijn wij nog steeds trots op alles en iedereen die het LK 2016 tot een succes hebben gemaakt. Op vrijdag 17 februari rijden de vrachtwagens weer af en aan met de benodigde toestellen en meubilair. We sjouwen weer met stoelen, tafels, balken, tribunes, matten, boodschappen en nog veel meer. Kortom, de zaal wordt dan weer helemaal in gereedheid gebracht voor de finale van het Limburgs Kampioenschap turnen voor dames.

fjk_6011
fjk_6006

Natuurlijk gaat daar de nodige voorbereiding aan vooraf. Een maand geleden zijn de aanmeldformulieren voor hulp uitgedeeld tijdens de trainingen. De eerste hulpaanmeldingen zijn al binnen. Mocht je er nog geen hebben, download het actuele formulier hieronder.

Wat hebben we achter de schermen al gedaan?

Niet lang na het vorige LK hebben we de sporthal geboekt voor het LK 2017. Zonder sporthal natuurlijk geen toernooi. RB_logo_pmsIn september is de Stip-commissie aan de hand van het draaiboek en de steun van de KNGU weer aan de slag gegaan. Met een organisatie-ervaring rijker en één wisseling binnen de commissie, Fransz Loth is gestopt en Natascha Zeegers is ons komen versterken, werken we hard om van het LK 2017 ook een succes te maken.

We liggen op schema met alle voorbereidingen en we zijn heel blij dat we de Rabobank bereid hebben gevonden om ons te sponseren. Ook zij waarderen de ongelofelijke inzet van onze vrijwilligers en dragen daarom graag een steentje bij.

We kunnen nog hulp gebruiken bij de voorbereidingen

PR
heb jij nog contacten met de media om ons Lk nog beter te promoten?

sponsoring
Zou jij graag sponseren of weet je iemand die daar interesse in heeft?

diepvries
Wie heeft voor EHBO een kleine (camping)diepvries te leen voor de cool packs?

Hulp bij registratie van het LK
Filmen: Ben jij of ken je iemand die ons wil helpen met het maken van filmpjes? Wil je weten wat we bedoelen? Kijk maar eens op onze site http://svgrootmeerssen.nl/index.php/2016/04/21/het-lk-in-bewegend-beeld/
Foto’s: Wie wil ons tijdens het toernooi helpen met fotograferen? Dit hebben we vorig jaar gedaan: http://svgrootmeerssen.nl/index.php/2016/04/05/fotoverslag-lk-2016-meerssen/

Heb jij er ook weer zo’n zin om te helpen tijdens het LK-weekend en heb je je nog niet opgegeven? Geef je op!

De turnsters kunnen zich aanmelden met het formulier: Hulp aanmelden LK 2017 voor turnsters
Volwassenen kunnen zich aanmelden met het formulier:  Hulp aanmelden LK 2017 voor volwassenen

Voor alle vrijwilligers:

Om jullie hulp zo optimaal mogelijk te gebruiken en de rust op de wedstrijdvloer te bewaren maken we een duidelijke indeling. Jullie ontvangen een aantal weken voor het LK een overzicht van je taken. Wij zorgen voor jullie natje en droogje tijdens de periode dat je bent ingedeeld voor hulp.

Bij de indeling houden we er natuurlijk rekening mee dat een aantal van onze turnsters zelf aan de wedstrijd deelnemen. Wij zorgen ervoor dat iedere turnster haar wedstrijd kan turnen en dat haar supporters naar haar wedstrijd kunnen komen kijken.

fjk_2728
fjk_4001
Voor de turnsters:

Als je je opgeeft kun je worden ingezet als tijdwaarnemer en als jurymeisje. De stipcommissie zorgt voor de indeling en doet dat zo eerlijk mogelijk. Wij houden ook rekening met de leeftijd van de tijdwaarneemsters. Dit is namelijk nog best moeilijk voor heel jonge turnsters. Natuurlijk houden we rekening met de turnsters die zelf moeten turnen.

De wedstrijdtijden op het aanmeldformulier zijn nog niet definitief vastgesteld door de KNGU, dit is een richtlijn voor jullie.

Voor meer informatie kun je ons persoonlijk benaderen, per mail en je mag ons ook bellen op 0654670299 (Natascha Waeyen).

Tot ziens op het LK!

Stipcommissie