Limburgs Kampioenschap Turnen geslaagd

Afgelopen weekend vond het Limburgs Kampioenschap Turnen voor Dames plaats in Meerssen. Alle turnsters deden hun uiterste best het beste van zichzelf te laten zien. Van SV Groot Meerssen vielen 5 turnsters in de prijzen. De opkomst van publiek was heel goed, ondanks de goede weersvoorspellingen. De kersverse junior ambassadeur van Make-A-Wish Nederland Phaedra fungeerde op zondagochtend als jurymeisje.

lk-foto-14
lk-foto-7
lk-foto-8
Prijswinnaars

Alle turnsters deden hun uiterste best om optimaal te presteren. En voor de één pakte dat beter uit dan voor de ander. De één kon zijn geluk niet op en de ander verbeet zijn teleurstelling, al dan niet een traantje wegpinkend. De namen van de turnsters die in de prijzen zijn gevallen vindt u in onderstaand document. Voor SV Groot Meerssen behaalde Pam Goud, Melle en Nika behaalden zilver en Manon en Isa Brons. Fantastisch dames, gefeliciteerd. De prestaties van alle finalisten van SV groot Meerssen je bekijken door hier te klikken en vervolgens op deze pagina op de naam van de turnster.

lk-foto-4-kopie
lk-foto-11
lk-foto-3-kopie
SV Groot Meerssen

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Door de keuze voor Sporthal Marsana hebben we de turnsters een goede ambiance kunnen geven om optimaal te presteren en het publiek een mooie tribune om hun ‘kroost’ te supporteren. We zijn trots op al haar vrijwilligers die dit kampioenschap mede mogelijk hebben gemaakt en vinden het mooi te zien wat een verbondenheid dit evenement teweegbrengt binnen onze club. Vanuit de diverse partijen hebben we complimenten gekregen over de goede organisatie en niet onbelangrijk ook van de KNGU. Dat is mooi want het Limburgs Kampioenschap voor 2017 is wederom toegewezen aan SV Groot Meerssen.

lk-foto-12
junior-ambassadeur-phaedra-van-make-a-wish-helpt-bij-de-opening-op-zondag
lk-foto-9
Make-A-Wish Nederland

Wij verbonden ons ook met Make-A-Wish Nederland. Tijdens het weekend was er meermalen aandacht voor dit goede doel dat wensvervullingen doet voor kinderen van 3-18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zondagochtend gaf de 9-jarige Phaedra uit Born ‘acte de precense’. Phaedra heeft zelf ook geturnd voor ze ziek werd en heeft eind vorig jaar haar allerliefste wens vervuld gekregen door Make-A-Wish Nederland. Daarom wilde ze junior ambassadeur worden voor Make-A-Wish. Door tijdens het ochtendprogramma van dit kampioenschap te assisteren heeft ze Make-A-Wish Nederland meer zichtbaarheid gegeven. Ze fungeerde als jurymeisje en overhandigde tijdens de prijsuitreiking de medailles aan de winnaars. Dit is zowel door de organiserende partijen als door het publiek zeer goed ontvangen. Ze vond het heel leuk om te doen.

lk-foto-10
vrijwilligers-op-een-rijtje