S.V. Groot Meerssen verbindt zich aan Make-A-Wish op LK

Op 1 maart jl. stuurden we een officieel persbericht naar de lokale en regionale media waarin we bekendmaakten dat wij als club ervoor gekozen hebben een verbintenis aan te gaan met Make-A-Wish Nederland. Het organiseren van het LK is een mooie uitdaging voor de club én een kans om ons als vereniging te profileren. Wij staan als vereniging voor een gezonde leefstijl, maar hebben tevens oog voor kinderen die vanwege ziekte niet kunnen sporten. We proberen hiermee een positieve invloed uit te oefenen op onze omgeving en een steentje bij te dragen aan de bewustwording dat een goede gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is.

Tijdens het LK zal er op verschillende manieren aandacht besteed worden aan Make-A-Wish Nederland en wordt er geld ingezameld voor dit goede doel. Wij hopen op een mooi eindbedrag dat bijdraagt aan het vervullen van allerliefste wensen. De stichting Make-A-Wish vervult allerliefste wensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Een wensvervulling geeft kracht aan het desbetreffende kind en gezin voor de toekomst en maakt daarmee het verschil tussen vandaag en morgen. Meer over Make-A-Wish Nederland vinden jullie binnenkort op deze site. Of kijk eens op www.makeawishnederland.org of op de Facebookpagina van Make-A-Wish Nederland.

Eefje van Hombergh

Coördinator Communicatie Limburg
Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nedereland heeft ons persbericht al geplaatst. Kijk maar:
www.makeawishnederland.org/nieuws/limburgs-kampioenschap-turnen

Een ander mooi persbericht is:
www.meerssen.nl/nieuws