De sponsor in de spotlight!

SV Groot Meerssen heeft als amateurclub haar sponsoren hard nodig om sport voor alle mensen betaalbaar te houden. We zijn onze sponsoren erg dankbaar voor deze ondersteuning en doen dan ook graag wat terug. Ze doen het immers niet zomaar. Ze doen het, omdat ze zich op de één of andere manier met onze vereniging verbonden voelen.

FJK_0596FJK_0333

In deze aflevering van “De sponsor in de spotlight”:

Rijwielhuis Breibach

Mark Breibach, is de eigenaar van Rijwielhuis Breibach. Het komt niet uit de lucht vallen dat Mark Breibach in de “fietsen” ging. Als 8-jarige stond ie al bij de jonge helden van wielrenvereniging “De Ster” in Geleen op de wielrentrappers. Als nieuweling (15 jaar) en later junior (17jaar) kwam hij uit voor de Bergklimmers uit Stein. Dat deed hij behoorlijk verdienstelijk, hij nam zelfs deel aan de jeugd-olympische spelen in Italië en haalde een bronzen plak in de ploegentijdrit. Op zijn negentiende ging hij naar de A-amateurs van Caja Rural (Spaanse ploeg). Helaas moest hij na een half jaar hiermee stoppen vanwege een knieblessure. Maar van stoppen was nog geen sprake, hij fietste verder als B-amateur bij de Bergklimmers. Op dit moment trapt hij elke zondagmorgen, samen met Gerda en nog een paar andere wielrenners, aardig wat kilometers weg in ons Limburgse en Belgische heuvellandschap.

Gerda turnde vroeger in Friesland en nam twee keer deel aan de landelijke springwedstrijd waar ze zelfs 1x tweede werd met haar team (trampolinespringen). Voor onze Friezin hoorde schaatsen er natuurlijk bij en nu wordt er meer geskied. Gerda en Mark hebben gevolleybald bij de Jokers. Nynke volleybalde ook nog even, maar dat was niet handig te combineren met turnen.

De hele familie is nauw verbonden met SV Groot Meerssen. Gerda is trainster van de recreanten, de meisjes selectie 1 en 2 en van de damesselectie. Hun dochters Nynke en Iris turnen bij de damesselectie en Zoë turnt sinds kort bij selectiegroep meisjes 1. Papa Mark zit natuurlijk, mits de drukke werkzaamheden het toelaten, op de tribune om zijn familie aan te moedigen. De fietsen en het sporten zijn de familie Breibach op het lijf geschreven.

FJK_0469

Rijwielhuis Breibach, waar staan zij voor?

Rijwielhuis Breibach staat voor kwaliteit en service die tevens betaalbaar is. Als je daar een (elektrische) fiets koopt kun je er ook op rekenen dat het daar niet bij blijft, Mark staat altijd voor je klaar om je fiets in topconditie te houden. De elektrische fietsen zijn al een tijdje in opkomst. Mark heeft dan ook een prachtig assortiment elektrische fietsen om uit te kiezen. Natuurlijk kun je er ook terecht voor stads-, hybride-, kinder- en race-fietsen van de merken: Sparta, Giant, Gazelle en Loekie. Op 14 maart, de dag voor onze clubkampioenschappen, nemen ze deel aan de carnavalsstoet in Veldwezelt. Nynke, Iris en Zoë vormen dan het Breibach Promoteam, soms geholpen door hun turnvriendinnen Esther, Chris en Robin. Ze helpen met het uitdelen van de enige echte Rijwielhuis Breibach snoepjes. Tijdens de clubkampioenschappen zorgen wij natuurlijk voor reclame!

FJK_0833

www.rijwielhuisbreibach.be